Learning Should Always Be Fun

Motivația noastră principală este întotdeauna bunăstarea și dezvoltarea armonioasă a celor mici. Spațiul nostru, cu o suprafață totală de 250mp, a fost conceput ca fiind unul dinamic, plin de vitalitate și totodată sigur. Dotat cu trasee complete de joacă și agilitate și zone complexe de escaladă, air hockey și alte jocuri interactive, spațiul facilitează divertismentul celori mici, asigurând o varietate de activități pe placul tuturor.

Spațiul The Brothers Fun Club este optimizat pentru o mare varietate de activități pentru cei mici, fiind dotat cu cele mai interactive și inovative echipamente de pe piață.

Abonament Lunar

În cadrul abonamentului lunar, copiii vor beneficia de suport educațional și vor fi asistați de educatori acreditați, pregătiți să întâmpine nevoile celor mici cu răbdare și pricepere.

Înscrie-te!

Orar

În cadrul abonamentului lunar, cel mic va avea parte de o serie întreagă de activități menite sa ajute la dezvoltarea emoțională și educațională a copilului.

Iată cum decurge o zi în lumea Brothers Fun Club:

08:30 – 09:30 – Preluarea copiilor

09:30 – 10:30 – Activități recreative * (desen, jocuri, lectura, vizionare filme)

10:30 – Gustare

11:00 – 12:30 – Activități recreative * (desen, jocuri, lectura, vizionare filme)

12:30 – 13:00 – Prânz

13:00 – 14:00 – Plimbare în natură / Activități recreative *

14:00 – Atelier **

15:00 – Atelier **

16:00 – Atelier **

17:00 – Atelier **

18:00 – Preluarea copiilor

*Se poate opta pentru suport și supraveghere pentru învățare online copiilor cu varsta cuprinsă între 5-10 ani.

** Pentru atelierele de: Dramaturgie, Dicție, Well being for kids, Nutritie și mobilitate, se percepe o taxă separată.

Extra Servicii:

Poți opta pentru o diversitate de ateliere pentru cel mic, ca timpul să fie și mai bine petrecut la Brothers Fun Club:

Atelierul de drama

unde cei mici vor încerca să descopere meseriile ce se ascund în spatele spectacolului, de la dramaturg, scenograf, regizor la actor, soliști de operă sau instrumentiști la Filarmonică. Copiii vor face și execiții de atenție, concentrare, dicție, improvizații, diferite forme și metode de teatru, animare de obiecte și teatru de umbre.

Wellbeing for Kids

Invităm copiii între 5 și 10 ani la un atelier prin care, exersând abilitățile practice, vom învăța despre cum să ne setăm o atitudine pozitivă și să devenim mai rezilienți. Vom învăța despre cum funcționează creierul, despre emoții și cum să ne concentrăm pe lucrurile bune, chiar și atunci când mai greșim sau nu ne ies lucrurile cum vrem noi.

Nutriție și mobiitate

Asistați de o persoană calificată, copiii vor învăța diferite exerciții fizice pentru o postură mai corectă, exerciții de stretching, pilates și de asemenea, vor primi sfaturi referitoare la o alimentatie mai echilibrată.

Atelier de dicție

Copii vor face cunoștință cu instrumentele propriei lor voci și prin noțiuni de dicție, vor învăța să articuleze cuvintele, să se exprime clar și cu încredere. Prin joc și improvizație își vor dezvolta creativitatea și spontaneitatea.

Arte și creație

Împreună cu educatorii noștri, copiii vor învăța pictura, desen grafic, modelaj, și tehnica paper mache.

Vezi mai multe detalii despre ateliere și activități
Înscrie-te!