Atelier de arta si creatie

atelier de arta

Stimularea imaginatiei celor mici prin “linie / hasura, pata si culoare”. Activitatea artistica prezentata se desfasoara in concordanta cu varsta celor mici, fiind ajustata in functie de preferintele lor. De la studiul cromaticii prin joaca, la diversele experimente picturale, ilustratie, desen, studiul portretisticii ori caricaturii, arta abstractca, teoria culorii si informatii pretioase despre marii artisti, folosirea diferitelor medii de lucru, etc. La atelierele de creatie pot fi abordate atat tematici standard, cat si tematici improvizate impreuna cu cei mici. Materialele si ustensilele de pictura si dese sunt incluse in pret.

In fiecare zi, incepand cu ora 12 pana la ora 18, in functie de grupele care se formeaza, se stabileste orar atelierelor.
Atelierele se organizeaza pentru copiii intre 6 si 14 ani.
Pret: 50 RON / atelier (durata 2 ore)

Ma numesc Alina Saruleanu , sunt nascuta in toamna anului ’93 ,am studiat Desen grafic la liceul de arta Octav Bancila (Iasi) iar ulterior am absolvit facultatea de arte plastice si design “George Enescu”-Iasi -(licentiata in Grafica de Sevalet si cu diploma de masterat in Pictura) Pasiunea mea catre arta si inclinatiile artistice mi le-a descoperit profesoara mea din gimnaziu iar la indemnul ei, parintii m-au indrumat si mi-au cultivat talentul.
Inca de cand sunt mica, am avut o afinitate aparte pentru pictura suprarealista si tot ce inseamna magie, circ , povesti cu zane, lumi fantastice si nevazute si lumea naturala, vegetala, elemente si situatii care se regasesc puternic in stilul meu pictural. Am jonglat si inca jonglez cu diferite forme de arta , de la pictura pe pereti, pictura decorativa pe obiecte pana la pictura pe textile, face-painting la diferite ocazii si nu in ultimul rand, pictura pe panza si desen. Cand vine vorba de mediul de lucru, aleg in functie de baza pe care lucrez, acril , acuarela, creioane colorate , cafea si inclusiv creta, fiind specializata in foarte multe laturi ale artei plastice. Am participat la numeroase expozitii colective .De asemenea, am lucrat inca din perioada liceului cu cei mic, In rolul ca animatoare. Am fost in pielea mai multor personaje, ursitoare la petreceri de botez, zana sau personaj Disney, consider ca am explorat si re-explorat fiecare particica a copilariei si am reusit sa imbin intotdeauna utilul cu placutul, fiindu-mi drag sa lucrez inconjurata de prichindei. Dupa terminarea facultatii, am cochetat atat cu rolurile de babysitter, asistent-educator la cateva gradinite cat si ca mentor-oferiind meditatii la desen si pictura.Stimularea imaginatiei celor mici prin “linie / hasura, pata si culoare”. Activitatea artistica prezentata se desfasoara in concordanta cu varsta celor mici, fiind ajustata in functie de preferintele lor. De la studiul cromaticii prin joaca, la diversele experimente picturale, ilustratie, desen, studiul portretisticii ori caricaturii, arta abstractca, teoria culorii si informatii pretioase despre marii artisti, folosirea diferitelor medii de lucru, etc. La atelierele de creatie pot fi abordate atat tematici standard, cat si tematici improvizate impreuna cu cei mici.

 

Contact

Adresa: Cluj-Napoca, Taietura Turcului, nr. 29-35

Telefon: 0735974156

Email: hello@brothersfunclub.ro