Balanced Kids

Tabara de vara Balanced Kids

Tabăra de vară Balanced Kids este o oportunitate unică pentru copii de a experimenta aventura și echilibrul într-un mediu sigur și stimulativ, cu activități variate care cuprind drumeții montane, activități sportive și artistice, sesiuni de relaxare și foc de tabără. Echipa noastră își propune să ofere o experiență memorabilă și formativă pentru fiecare participant.

Informații-cheie despre tabără:

  • Perioada: 15 – 21 iulie 2024
  • Locație: Măgura, Județul Brașov, Piatra Craiului 
  • Cazare: Casa Aida
  • Preț: 3000 RON/copil (cu reducere de 10% pentru frați)
  • Activități: Drumeții montane, activități sportive, activități artistice, sesiuni de relaxare și foc de tabără
  • Modalitate de înscriere: Completați formularul de înscriere disponibil aici.

Toate activitățile vor fi coordonate de către profesioniști. Drumețiile vor fi organizate și conduse de către echipa de ghizi montani de la Alpine-Challange, iar în cadrul activităților sportive copiii vor fi ghidați de către Gabriel Mureșan de la centrul de antrenamente ICON Training & Recovery Club.

Prețul taberei include cazarea pentru 6 nopți cu 3 mese/zi, transportul și gustările. Mesele vor fi asigurate de restaurantul Orașul de Sub Munte

Copiii trebuie să aibă asupra lor aproximativ 200-250 RON pentru diverse cheltuieli/cumpărături. De asemenea, înscrierea implică plata unui avans de 1000 RON/participant până în data de 15 mai 2024 pentru a asigura locul.

Vă rugăm să luați în considerare faptul că vârsta minimă pentru participarea la tabără este de 7 ani, iar fiecare participant trebuie să prezinte o adeverință de la medicul de familie cu mențiunea apt pentru efort fizic și fără anumite contraindicații.

Pentru mai multe informații puteți să ne contactați la numărul de telefon: +40 742 269 435 sau la e-mail: hello@brothersfunclub.ro sau accesați pagina de Instagram: balanced.kids_ro.

 

PROGRAM PREZUMTIV

În zorii zilei de 15 iulie, ne adunăm cu inimile pline de nerăbdare pentru a porni într-o aventură ce va dura 7 zile. Pășim împreună în lumea echilibrului și a aventurii!

În primele zile ale călătoriei noastre, ne vom dedica timpul cunoașterii reciproce și stabilirii intențiilor. Prioritatea noastră este să creăm conexiuni autentice cu fiecare copil și adult prezent. Dorim să înțelegem pasiunile, limitele și preocupările pe care le au fiecare în inima lor și să ne stabilim împreună câteva intenții pentru a naviga cu încredere prin călătoria noastră.

Jocuri, artă și drumeții prin Piatra Craiului sunt doar câteva dintre aventurile care ne așteaptă.

Ziua 1:  Plecăm la drum spre refugiul nostru, Casa Aida, din Măgura.

Ziua 2: Jocuri de echipă împreună cu Gabi Mureșan. Ne propunem să ne cunoaștem mai bine și să învățăm să lucrăm în echipă.

 Ziua 3: Drumeție împreună cu Radu și echipa lui. Pornim în explorarea florei și faunei locale, interpretăm semnele naturii pentru a afla punctele cardinale. Împreună învățăm cum să citim o hartă, o busolă, GPs-ul, și chiar și norii. Vom vorbi despre meteorologie montană, supraviețuire, campare, reguli de urmat în timpul unui traseu pe munte. La prânz ne retragem la umbra măreților brazi pentru un picnic în natură.

 Ziua 4: Jocuri sportive și de echipă..  Joi ne vom petrece ziua la tabăra de bază, Casa Aida. Aici ne vom concentra din nou pe mișcare, îndemânare și jocuri. 

Ziua 5: Pentru a păstra ritmul și pentru a avea continuitate în activități, sporturile vor fi în centrul activităților din această zi.  Încheiem șirul de jocuri, mișcare sport cu o competiție prietenoasă.

Ziua 6: O nouă drumeție! De data aceasta pornim la drum cun corpul, mintea și sufletul mai puternic. Nea-m antrenat, ne-am relaxat și am acumulat cunoștințe despre viața unui alpinist. Încrezători și entuziasmați,  acum descoperim lumea muntelui cu alți ochi. Încheiem ziua cu povești la foc de tabără.

Ziua 7: Ne luăm un moment pentru feedback și recunoștință, ne luăm rămas bun de la munte și plecăm acasă.

 

Contact

Adresa: Cluj-Napoca, Taietura Turcului, nr. 29-35

Telefon: 0735974156

Email: hello@brothersfunclub.ro