Brothers Fun Club

Servicii

Afterschool

Odata cu ridicarea restrictiilor, am reluat activitatea de afterschool. Folosim experienta si pregatirea personalului nostru in favoarea copiilor dumneavoastra. Activitatile de la Brothers Fun Club sunt educative si stimuleaza creativitatea copiilor. Combinam activitatile din interior cu cele in aer liber.

Pretul este de 350 de lei/copil/saptamana.
Al doilea copil beneficiaza de 10% reducere.
In pretul programului sunt incluse masa de pranz si gustare la ora 16:00, apa, fructe, suport teme, activitati recreative si artistice.

Optional, puteti alege si din atelierele pe care le-am pregatit pentru copii:
Atelier de drama – 200 lei/luna, in fiecare Luni si Miercuri de la ora 17:00 la ora 18:00.
Atelier de pictura si desen grafic – 120 lei/luna (include materialele de lucru), in fiecare Marti de la ora 17:30 la ora 18:30.

MOMS&TODDLERS

Brothers Fun Club pregateste un program de activitati recreative pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 2 și 5 ani. Pentru ca nu le uitam nici pe mamici, ele se vor putea relaxa si vor putea socializa fara grija celor mici. Copiii isi vor petrece timpul jucandu-se impreuna cu membrii echipei noastre, iar mamicile se pot bucura de o binemeritata pauza.  

PROGRAM:
Luni – Vineri: 10:00 – 13:00
PRET:
100 RON / zi
1500 RON / abonament lunar

Sunt incluse in pret gustari sanatoase, fructe, apa, cafea / cappuccino și noi legaturi frumoase intre copii si intre mamici.  

SUMMER CAMP

Get ready for an epic summer experience! Au inceput inscrierile SUMMER CAMP.

PROGRAM:
Luni – Vineri: 08:00 – 16:00
PRET:
700 RON / săptămână / copil
10% reducere pentru al doilea copil

08:00 -09:00 – Primire copii
09:00 – 09:30 – Mic dejun copii
09:30 – 11:00 – Activitati recreative, yoga pentru copii in parcul etnografic sau in curtea clubului
11:00 – 11:30 – Healthy Snack
11:30 – 12:30 – Atelier drama / Atelier Arta si Creatie (copii vor duce la capat un proiect cu tematica specifica saptamanii)
12:30 – 13:30 – Servirea pranzului
13:30 – 14:00 – Repaus/ Stop joaca (moment in care copiii vor viziona un film educativ si distractiv / li se va citi o poveste / vom fi vizitati de un nutritionist care va discuta cu copiii despre importanta gustarilor sanatoase)
14:00 – 15:00 – Joaca in laboratorul de chimie, copiii vor participa la experimente chimice / Brothers Slime Workshop
15:00 – 16:00 – Fitness Class for boys / Barre Balet for girls
16:00 – Preluare copii. 

Petrecere

Brothers Fun Club este locul perfect pentru o petrecere memorabila. Distractia copiilor este pasiunea noastra si pregatim cu multa creativitate si atentie fiecare eveniment in parte. Pe langa distractia la locul de joaca, se pot alege doua dintre urmatoarele ateliere: drama, atelier de gatit, arte si dans modern.

Pretul unui eveniment aniversar este de 1800 RON pentru 10 copii. Acesta include: participarea membrilor echipei, vesela cu tematica, decor, fructe, apa, sampanie pentru copii si mancarea din meniu, la alegere. Pretul pentru mai mult de 10 copii: 50 RON/copil.

Pachetul aniversar clasic se reinoieste cu noi show-uri pentru copii. In pachetul standard puteti alege gratuit unul dintre urmatoarele show-uri:
Print si Printesa + Bubble Show
Piratii din Caraibe + Treassure Hunt
3D Paper Masterclass
Bath Bombs Masterclass
Desen pe vesela din ceramica
Desen pe tricou
Pe langa cele incluse in pachetul standard, puteti opta pentru urmatoarele activitati:
Panda Joy – pret 50 RON
Piratii din Caraibe + Treasure Hunt + Pinata – pret 250 RON
Slime Masterclass – 250 RON
Harry Potter si Hermione + show de chimir – 350 RON

PACHET PETRECERE "YOU ARE A STAR"

Pentru o zi de nastere speciala, in care sarbatoritul va fi vedeta petrecerii, Brothers Fun Club va ofera pachetul aniversar “You Are a Star”. Pretul pachetului este de 2700 RON / 10 copii. La depasirea acestui numar, se vor achita 50 RON / copil. Pachetul include tortul cu tematica de la prietenii nostri de la Smafi, conceput cu cele mai bune ingrediente, candy bar, decor special, sampanie pentru copii, apa, fructe, dar si una dintre activitatile noastre. Puteti opta pentru oricare dintre urmatoarele activitati basic: Print si printesa + Bubble Show, Piratii din Caraibe + Treasure Hunt, Bath Bombs Masterclass, 3D Paper Masterclass, Desen pe vesela din ceramica, sau una dintre activitățile extra Panda Joy: Piratii din Caraibe + Treasure Hunt + Pinata, Slime Masterclass, Harry Potter si Hermione + show de chimie.    

Ateliere

 

Atelier de arta – creatie

Stimularea imaginatiei celor mici prin “linie / hasura, pata si culoare”. Activitatea artistica prezentata se desfasoara in concordanta cu varsta celor mici, fiind ajustata in functie de preferintele lor. De la studiul cromaticii prin joaca, la diversele experimente picturale, ilustratie, desen, studiul portretisticii ori caricaturii, arta abstractca, teoria culorii si informatii pretioase despre marii artisti, folosirea diferitelor medii de lucru, etc. La atelierele de creatie pot fi abordate atat tematici standard, cat si tematici improvizate impreuna cu cei mici. Materialele si ustensilele de pictura si dese sunt incluse in pret. In fiecare zi, incepand cu ora 12 pana la ora 18, in functie de grupele care se formeaza, se stabileste orar atelierelor.
Atelierele se organizeaza pentru copiii intre 6 si 14 ani.
Pret: 50 RON / atelier (durata 2 ore).

Contact

Adresa: Cluj-Napoca, Taietura Turcului, nr. 29-35

Telefon: 0727713810

Email: hello@brothersfunclub.ro